Wunjo

Alfabet letter: W

Vertaling: Geluk

Betekenis: Blijheid, licht, emotionele voldoening

Karakteristieken: Begrip, realisatie van ambitie, succes in romantiek en gezondheid. Nieuwe beginnen zijn gezegend met geluk. Je ogen zijn geopend voor de waarheid.

Wunjo is gelinkt aan beloning, een gevoel van juistheid en bevrediging. Vredevolle overwinning en uiteindelijke overwinning. Het omvat het idee dat alles goed gaat omdat je in totale harmonie met je leven bent. Wunjo staat ook voor samenwerken en samen zijn met andere mensen, omdat geluk niet een eenzame emotie is. Omdat zoveel in het leven negatief kan zijn is het belangrijk om het geluk van Wunjo zo diep mogelijk in je leven door te laten sijpelen.

Rune nummer: 8

Kleur: Licht blauw

Element(en): IJs (water)

Polariteit: Mannelijk

Verbonden goden: Odin, Frigga

Boom: Es

Rune gedicht:           

Vers 8 Wunjo

He enjoys delight who knows little of woe,

Of suffering and sorrow,

And has for his own prosperity, pleasure,

Eke the plenty of cities


Interpretatie bij een runen lezing:

Interpretatie: Geluk kan van jou zijn als je bereid bent er voor te werken. Je moet streven naar balans en harmonie in je leven. Kijk altijd naar oplossingen en blijf niet hangen in de problemen. Als het geluk wil beklijven, moet het gebaseerd zijn op eerlijkheid en waarheid. Verstop je voor blijheid en je verstopt je voor geluk en voorspoed. Zoek alleen naar datgene dat goed en rechtvaardig is en geluk zal volgen.

Rune op zijn kop: Onbegrip. Gestagneerde ambitie. Problemen in de relatie. Niet een goede tijd voor nieuwe uitdagingen.

Ondersteboven: De waarheid is voor je verborgen. Succes is moeilijk te grijpen – werk er hard voor. Relaties leiden onder geheimen en geheimzinnig gedrag.