De eerste markt

Het was een bijzondere dag. Financieel helaas niet meer dan quitte gespeeld, maar wel heel veel bijzondere gesprekken, en een paar kinderen op echte Ollivanderse wijze mogen helpen om de juiste wand te vinden. Ik vind het zo leuk dat ik net zo goed er van kan genieten om op deze wijze iemand aan een wand te helpen, als dat ik met een paar vriendelijke dames een diepgaand gesprek kan hebben over de symboliek van bepaalde elementen in mijn wands kan hebben, over de zo veel mogelijk natuurlijke productiewijze en het spirituele aspect. Ontmoetingen zoals deze laatste had ik niet verwacht op een buurtdag markt, maar waren wel heel erg leuk. Maar de kinderen die hun magie vonden stalen wel mijn hart.

Related Post

WandboekjeWandboekje

Loki’s maakt niet alleen wands, maar heeft ook net het eerste praktische handboek voor Basis Wand Kennis & Spells uitgebracht. Eén van hopelijk een hele toekomstige reeks aan magische boekjes.

Wands makenWands maken

Bezig met wat houtsnij werk in de avond om een nieuwe wand te maken. Dit is het pommel gedeelte van de wand, welke pijlvormig wordt met een open binnenkant.