Magic Mischief Wandmaker Raymond (Loki)

Wandmaker Raymond (Loki)

Loki (a.k.a Raymond)

Je zal misschien denken, iemand heeft toch niet serieus zijn kind Loki genoemd? Nee hoor. Loki is mijn nom de plume. Loki komt uit het Noorse godenrijk en is daar bekend als één van de creatieve, chaotische en, ja, ondeugende goden.

Onder de naam Loki bedenk en maak ik dan ook wands en heel veel andere creatieve dingen. Ik laat mij hierbij leiden door mijn gevoel en wat ik terug krijg uit het materiaal dat ik gebruik.

In het dagelijkse leven heet ik ‘gewoon’ Raymond en ben ik altijd al een echte maker geweest. Naast het maken van wands ben ik sowieso graag met houtbewerking bezig, doe ik aan pyrografie, tekenen en schilderen. Soms schrijf ik zelfs wel eens wat.

De keuze om wands te maken komt voort uit mijn eigen interesse en betrokkenheid bij het bovennatuurlijke. Je zou mij een heiden kunnen noemen, tovenaar, mannelijke heks… ik ben zelf niet zo van de labeltjes. Ik geloof in de natuur, heb respect voor de natuur en geloof dat magie in heel veel vormen bestaat. Kunst is een vorm van magie, het kunnen beroeren van iemands emoties met een creatie. Liefde is een vorm van magie. Het leven zelf kan je een vorm van magie noemen. Ik volg de seizoenen, kan heerlijk genieten van de maan en de sterren. Ben gek op bomen en als een vis in het water. Ook speel ik graag met het element wind, en zoals je uit mijn pyrografie kan halen, ook met het element vuur.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Wandmaker-4-960x1024.png

Door Wandmaker Raymond gemaakte wands: