Wands

Wij hebben onze wands in vijf verschillende klassen ingedeeld. Van simpel, tot zeer complex. Voor ieder wat wils. Aan elke wand werken wij met evenveel zorg en passie. Maar soms voel je gewoon dat een wand heel simpel gaat blijven, en soms kun je niet meer stoppen en ontstaat er een meesterlijk mooie wand. Het blijft gevoelswerk en een samenspel tussen wandmaker en hout.

In de wand shop zie je ook verschil tussen de verschillende klassen wands. Niet alleen in prijs, maar ook in wat je er bij krijgt. De meest simpele wands, de novice wands, komen gewoon zo, als een losse wand. Daarentegen breken deze wands de bank ook niet, wij gunnen de kleine portemonnee of de jonge magiër ook een fijne wand. De vier klassen daarna komen allemaal in een eigen wandbox, waarbij wij de wands uit de twee topklassen in heerlijk fluweel laten rusten.

De vijf klassen op een rijtje:

Ons wand archief is ook in deze vijf klassen onderverdeeld. Zo blijft het overzichtelijk. Klik hierboven op één van de klassen, of kijk in het menu onder het wand archief.

Je kan de wands ook opzoeken op het soort hout waarvan ze zijn gemaakt. Kijk hiervoor in het Book of Woods bij het soort hout dat je zoekt. Als wij er een wand mee hebben gemaakt, staat deze onderaan genoemd.