Almare

Wand eigenschappen
Wandnummer
00018
Lengte
25 Cm.
Houtsoort
Beuken
Methode
Draaibank en pyrografie
Afwerking
Olie en bijenwas
Gemaakt door

Magische eigenschappen van de wand

Magische eigenschappen beukenhout:

Mannelijke Energie en omdat het noten produceert, is het nauw verwant aan de Eik. Geassocieerd met de Griekse God Apollo. De Kelten gebruikten de noot van deze boom om de heilige zwijnen te voeren. De Noorse traditie zegt dat tabletten van Beuk werden gebruikt om de allereerste schrijftabletten voor de runen te maken, Beuken heeft een sterke magie voor het werken met de Noordse runen.

Beuken wands worden gebruikt in de magie van waarzeggerij. Als geneesmiddel vermindert Beuk zwellingen en huidontstekingen. Het helpt de geestelijke gezondheid in balans te brengen. Aspiratie, verlangen en overwinning zijn allemaal belangrijke elementen van deze houtsoort. Gebruikt tijdens het communiceren met voorouders, oude wijsheid en magisch onderzoek. Beuk is een heilig hout van de zomerzonnewende.

Roleplay eigenschappen beukenhout:

De ware match voor een beuken toverstaf zal, als hij jong is, verstandiger zijn dan zijn of haar jaren, en als hij volwassen is, rijk aan begrip en ervaring. Beuken wands presteren erg zwak voor de bekrompen en intolerante geest. Zulke tovenaars en heksen, die een beukenhouten toverstok hebben verkregen zonder op de juiste manier te zijn gematcht (en deze meest wenselijke, rijkelijk getinte en zeer gewaardeerde toverstafhout toch begeren), hebben zich vaak gepresenteerd bij de winkels van geleerde wandmakers zoals ikzelf, die de reden wensten te weten vanwege het gebrek aan kracht van hun knappe wand. Als de Beuken wand op de juiste manier op de magiër is afgestemd, is hij in staat om een ​​subtiliteit en kunstzinnigheid te realiseren die zelden in een ander hout te zien is, vandaar zijn schitterende reputatie.

Meer fotos van de wand