Magic Mischief Staghorn Wand

Staghorn Wand

Wand eigenschappen
Wandnummer
00009
Lengte
44 Cm.
Houtsoort
Linde
Methode
Handgesneden
Afwerking
Olie en Bijenwas
Gemaakt door
Klasse
Master

Magische eigenschappen van de wand

Dit is een heel speciale wand, zeker voor mij als wandmaker. Ik heb een prachtig stuk gewei verwerkt tot een heel bijzonder handvat. Het voelt echt heel bijzonder. Het heeft gewicht, textuur, maar is tegelijk nog heel zacht en glad. Heel magisch en majestueus. Hij is iets langer dan gebruikelijk met 44 cm / 17 inches.

Deze wand zou er spectaculair uitzien op elk altaar. Of je nu een echte heks of magiër bent, of er eentje roleplayed. Ik vind het altijd fijn als mijn wands hun weg vinden naar iemand die waardering heeft voor de tijd en de hoeveelheid energie die er gaat zitten in het maken van een wand. Ik let er bij het maken altijd op dat de wand op zo’n manier gemaakt wordt dat hij zo rein is dat hij voor magische en decoratieve doeleinden gebruikt kan worden.

Linde

Linde is een zacht hout met een licht romige kleur en een zeer fijne, wazige nerf. Het is ook erg licht van gewicht. Het komt oorspronkelijk uit Europa en de Noord-Amerikaanse oostkust. Germaanse stammen hielden gerechtelijke procedures onder lindehoutbomen. Sommige Slavische valuta hebben nog steeds een silhouet van de linde-boom. De bloemen zijn extreem aromatisch en worden gebruikt in liefdesbetoveringen. Het hout wordt gebruikt voor zuivering, rust en bescherming. Het wordt ook gebruikt bij waarzeggerij.


Magische attributen: Kennis, Wijsheid, Redenering,
Creativiteit, Verbeelding
Vrede, Kalmte, Comfort
Gerechtigheid, Karma, Balans
Liefde, Affectie
Verdediging
Oproepen, Aantrekkingskracht, Spells
Passie, Romantiek, Lust, Sensualiteit
Schoonheid, Sierlijkheid, Aantrekkingskracht

Keltische Kalender: Deze boom staat op de Keltische Boomkalender tussen 11 maart t/m 20 maart en 13 september t/m 22 september.

Sterrenbeeld: Vissen, Waterman, Weegschaal

Element: Lucht

Geslacht: 
Vrouwelijk (rechter hersenhelft): kunst, eeuwigheid, rituelen, magie, cycli, abstracte concepten, geven
Mannelijk (linker hersenhelft): wetenschap, geschiedenis, dogma, rationaliteit, lineaire tijd, realiteit, nemen

Chakra(s): Wortel, Sacraal, Hart

Meer fotos van de wand