Magic Mischief Kristal grid activeren met je wand

Kristal grid activeren met je wand

Een bekende vorm van magie is het maken en activeren van een kristal grid. Een kristal grid is een raster waarop kristallen op een geometrische manier kunnen worden neergelegd. Je legt deze kristallen bewust met aandacht en een intentie neer. Je doel of intentie kan zijn om je huis te beschermen tegen negatieve energie, de doorstroom van liefdevolle energie te bevorderen of van je huis een plek te maken die overvloed op elk niveau ontvangt.

Een kristal grid leg je vaak op bijvoorbeeld je altaar zodat hij ook even kan blijven liggen.

Voor meer informatie over het leggen van een kristal grid, raadt ik je aan dit verder te onderzoeken. Er zijn hier mooie boekjes voor, maar uiteraard kan je op internet ook heel veel vinden. Beschrijvingen over waar welke kristallen het beste voor gebruikt kunnen worden (zie ook de Book of Materials pagina hier), en voorbeelden van geometrische patronen die je kan gebruiken.

Kristal grid leggen

Een kristal grid leg je met aandacht. Je neemt je doel in gedachten, onderzoekt welke stenen of kristallen daar het beste bij passen en je zoekt een vorm die daar bij past. Leg elk kristal met aandacht neer en visualiseer je intentie.

Kristal grid activeren met je wand

Okay, je kristal grid ligt, je intentie is helder, nu gaan we het grid activeren met de wand. Ga er goed voor zitten, of staan en zorg dat je zo min mogelijk afleiding hebt. Neem je wand, een wand passend bij je intentie of een wand die goed past bij het werken met kristallen.

We gaan met de wand van buiten naar binnen werken en één voor één de kristallen aanraken en je intentie aanhalen. Je kan hierbij de intentie uitspreken, visualiseren of in je hoofd herhalen. Ga elk kristal langs, naar binnen toe werkend. Verbeeld je dat je elk kristal met energie aan elkaar verbind. Je krijgt een net van energielijnen tussen de kristallen.

Wanneer je helemaal in het midden bent aangekomen en het laatste kristal hebt geactiveerd, richt je je wand recht naar boven en je herhaald nog één keer je intentie. Je richt de energie hiermee naar het universum en stuurt je intentie het universum in.

Dit kun je natuurlijk om de zoveel tijd herhalen om je kristal grid weer te activeren en kracht bij te zetten.